Invian kumppaninasi

DomaCaren kehittäjä Invian Oy on

Asiakkaitaan arvostava kumppani

Oululaisen Invian Oy:n kehittämä DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmä sai alkunsa vuonna 2005, jonka jälkeen se on saavuttanut vahvan aseman osana suomalaista sosiaali- ja hoitoalaa. Tänä päivänä DomaCare on yksi alansa nopeimmin kasvava ja kehittyvä ohjelmistoratkaisu. Päivittäin DomaCarea käyttävää tuhannet tyytyväiset hoiva-alan ammattilaiset ympäri Suomen.

Tärkein syy DomaCaren menestykseen on varmasti ollut se, että olemme kehittäneet ohjelmistoa alusta asti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, eikä kehitystyö ole missään vaiheessa hidastunut.

Ilkka Jussila

Toimitusjohtaja, Invian Oy
Invian Oy on ketterän kehityksen ohjelmistotalo

Kuuntelemme sinua

Meille Invianilla on aina ollut tärkeintä tyytyväinen asiakas. Valitsemalla DomaCaren lupaamme sinulle ripeän ja ystävällisen asiakaspalvelun sekä asiakkaan toiveita kuuntelevan ja ennen kaikkea toteuttavan kehitystiimin. Uskomme tuotteeseemme niin syvästi ettemme sitouta asiakkaitamme pitkillä sopimuksilla vaan tarjoamalla aina parasta mahdollista palvelua.

Haluamme tarjota lisäarvoa asiakkaidemme päivittäiseen työhön

Yrityksen toimintatavat ja arvot

Invian Oy:n arvoihin on alusta lähtien kuulunut asiakaslähtöinen ja nopea ohjelmistokehitys. Tarjoamme tuotteemme aina kokonaisvaltaisina palveluina tehostamaan asiakkaan prosesseja, hoidon laatua ja taloushallinnon tehtäviä. Myynnin ja markkinoinnin tehtäviä yrityksessämme hoitavat samat henkilöt jotka vastaavat myös asiakasprojekteista ja käyttöönotoista. Näin henkilöt eivät muutu sopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Arvostamme osaajiamme, ymmärrämme hoitotyön ja taloushallinnon haasteet, ja muutumme palvellaksemme paremmin.

Ripeä ja ystävällinen asiakaspalvelu
Asiakaspalvelumme vastaa aina viiveettä ja auttaa mielellään ratkaisemaan jokaisen ongelmasi.
Nopea ja jatkuva kehitys
Kehitämme DomaCarea koko ajan ketteriä menetelmiä käyttäen ja tarjoamme uudet ominaisuudet heti olemassaolevien asiakkaidemme käyttöön.
Ei sitoutumista pitkiin sopimuksiin
Me uskomme DomaCareen niin syvästi, että sitoutamme sinut hyvällä palvelulla emmekä sopimusteitse.
Toimintavarma järjestelmä
DomaCare on suunniteltu suurienkin tietomassojen käsittelyyn joten se palvelee sinua aina kun sitä tarvitset. Huoltokatkoja on harvoin emmekä pidä niitä koskaan keskellä päivää.
Asiakaslähtöinen kehitys
DomaCarea on alusta alkaen kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Näin tulee olemaan myös jatkossakin.
Pienten yksiköiden asialla
Meille yksikään asiakas ei ole liian pieni tai vähäpätöinen. Kohtelemme jokaista asiakastamme samanarvoisesti.

Tutustu myös asiakkaisiimme ja heidän kokemuksiinsa DomaCaresta täältä »

Lue DomaCaren monipuolisista ominaisuuksista täältä »