Elpy ry

TÄRKEIN TYÖKALU LAADUKKAAN HOITOTYÖN TOTEUTTAMISESSA

Espoon Lähimmäispalveluyhdistys ry (ELPY ry) tekee työtä ikääntyvän väestön ja liikuntarajoitteisten hyväksi ja osallistuu aktiivisesti Espoon eläkeläispalvelujen kehittämiseen. Oman palvelutalon, tuetun asumisen ja kotiin vietävien palveluiden pyörittäminen vaatii mittavan määrän hoitotyön dokumentointia ja seurantaa jo alaa koskevien lakien ja määräystenkin puitteissa. Niinpä vuonna 2009 Elpy ry valitsi omaksi toiminnanohjausjärjestelmäkseen DomaCaren.

– Esimerkiksi lähete-osio on loistava, koska siinä on kaikki tarpeellinen tieto, kuten diagnoosit, lääkitykset, allergiat ja ruokavaliot automaattisesti yhdessä. Ohjelma on helppokäyttöinen ja looginen. Kaikki työntekijät ovat ottaneet sen omakseen. DomaCare on meidän tärkein työkalu, Elpy ry:n palvelujohtaja Kaisa Pekola kuittaa.

Arjen tärkeät työkalut yhden järjestelmän sisällä

Viime vuosina DomaCare on luonut uusia ratkaisuja hoiva-alan arjessa usein käytössä oleviin toimintoihin. Elpy ry:llä näistä on ilolla otettu vastaan mm. palvelusetelilaskutuksen PSOP-integraatio ja RAI-toimintakykyarvio.

– Käytämme DomaCarea mm. asiakastietojärjestelmänä, kirjaamisen ja työnjakamisen työkaluna, kuten myös laskutuksessa. PSOP-integraatio ja järjestelmän sisälle rakennettu RAI-arvio ovat kovassa käytössä. On näppärää, kun nämä hoituvat yhden ja saman järjestelmän sisällä. Aikaa ja hermoja säästyy, kun ei tarvitse pelata usean eri järjestelmän kanssa, Pekola naurahtaa.

Helpostusta arjen rutiineihin

DomaCaren käyttöönoton myötä moni asia Elpy ry:n työntekijöiden arjessa on muuttunut yksinkertaisemmaksi ja nopeammaksi. Näin aikaa jää enemmän itse asiakkaille ja entistä laadukkaamman hoivatyön toteuttamiselle.

– Yhteistyö Invian oy:n tiimiläisten kanssa sujuu hyvin ja mutkattomasti. Joskus on tullut pähkäiltyä jotain hankalaa asiaa pitkäänkin, mutta kun asian ottaa esiin, siihen tartutaan. Järjestelmän sisältä löytyy yhä uusia työtämme helpottavia ominaisuuksia. Aina on saatu apua, kun on tarvittu, Pekola kiittää.

Lisätietoja DomaCaren käyttöönottamisesta antaa mielellään:

Ilkka Jussila, toimitusjohtaja, Invian Oy
050 530 0033 / ilkka.jussila@invian.fi

Espoon Lähimmäispalveluyhdistys on Espoossa toimiva vuonna 1996 perustettu yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon kolmannen sektorin toimija.

  • Elpy ry
  • Käyttänyt DomaCarea vuodesta 2009 lähtien
  • Sertifioitu laatujärjestelmä