Esperi Care Oy

TOIMINNAN TEHOSTAMISEKSI
KOKO MAAN LAAJUISESTI

Esperi Care Oy otti vuoden 2015 alussa käyttään DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän kaikissa toimipisteissään mukaan lukien myös Saga Care -yksiköt. Esperi Care on yksi Suomen viidestä suurimmasta hoivapalveluiden tuottajasta. Heillä on toimintaa yli 80:ssa yksikössä ja palveluita käyttäviä asukkaita noin 2800. DomaCarea tulevat käyttämään Esperi Carella yli 3000 työntekijää päivittäisessä työssään.

– Esperi Care Oy kasvaa voimakkaasti ja halusimme käyttöömme toimintaamme mahdollisimman tehokkaasti tukevan järjestelmän. DomaCare vakuutti meidät vuoden 2014 aikana tehdyillä pilottijaksoilla ja olemme iloisia voidessamme hyödyntää järjestelmää koko palvelualueellamme, kertoo Esperi Care Oy:n kehitysjohtaja Sebastian Knight.

– Käyttöönotot ovat jo käynnissä ja kaikki Esperin asumispalveluyksiköt ovat DomaCaren piirissä alkuvuoden 2015 aikana. DomaCaren monipuolinen laskutusosio otetaan käyttöön heti ensimmäisessä vaiheessa kaikissa yksiköissämme ja se mahdollistaa entistä sujuvammat taloushallinnon prosessit. Olemme myös kehittäneet yhdessä Invian Oy:n kanssa meille uudet hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelmapohjat, joita käyttäjämme pääsevät hyödyntämään käyttöönottovaiheessa, lisää Knight vielä.

Yhteistyöllä asumispalveluiden muutoksessa

– Esperi Care Oy on yksi suomen viidestä suurimmasta hoivapalvelujen tuottajasta. Saadessamme heidät asiakkaaksemme 60 prosenttia tuosta ryhmästä on nyt DomaCare-käyttäjiä. Esperi on voimakkaasti mukana asumispalvelualan muutoksissa ja yhteistyön myötä pääsemme yhdessä muiden asiakkaidemme kanssa vaikuttamaan positiivisesti laadukkaaseen hoiva-alan toimintaan, toteaa Ilkka Jussila, Invian Oy:n toimitusjohtaja.

Mobiilisovellus liikkuvan työn apuna

DomaCaren mobiilisovellus on suunniteltu juuri liikkuvaan työhön, jota Esperi Carella on erityisesti Saga Care -yksiköissään usealla paikkakunnalla. Esperi Carella käyttöönotto on lähtenyt hyvin liikkeelle ja muun muassa työtehtäviä mobiilisovellusta käyttäviin yksiköihin lisättiin onnistunein tuloksin jo vuoden 2014 joulukuussa pilottijakson aikana runsaasti, sadoille asiakkaille. Ensimmäiset laskutukset on myös tehty DomaCaren kautta, joten käyttöönotto on edennyt todella mukavasti.

Lisätietoja Esperi Caresta saat osoitteesta: www.esperi.fi

Lisätietoja Esperi Care Oy:n siirtymisestä DomaCareen antavat mielellään:

Sebastian Knight, kehitysjohtaja, Esperi Care Oy
040 708 7728 / sebastian.knight@esperi.fi

Ilkka Jussila, toimitusjohtaja, Invian Oy
050 530 0033 / ilkka.jussila@invian.fi

Esperi Care Oy on valtakunnallinen hoiva-alan yritys, joka tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys-kuntoutujille ja kehitysvammaisille.

  • Liikevaihto 2014 noin 135 milj. euroa
  • 3000 asukaspaikkaa
  • 160 kunnan yhteistyökumppani