Kanta-palvelut osana DomaCarea

DomaCarella otat käyttöösi valtakunnalliset
KANTA-PALVELUT

Haluamme olla etulinjassa kehittämässä uusia toiminnallisuuksia ja tarjoamassa asiakkaillemme helpon tavan käyttää Kanta-palveluita osana toiminnanohjausjärjestelmäämme. DomaCare mahdollistaakin vaivattoman reseptien kirjoittamisen ja lääketietojen tarkastelun.

Reseptipalvelut käyttöön
DomaCare eReseptillä

DomaCaren eReseptipalvelu on helppokäyttöinen, Kelan hyväksymä reseptijärjestelmä, jonka kautta hoitajat voivat pyytää reseptiuusintoja potilaille ja lääkärit kirjoittaa sähköisiä lääkemääräyksiä.

Kirjautuminen DomaCare eResepti -järjestelmään tapahtuu vahvalla tunnistautumismenetelmällä. Lääkemääräyksiä on mahdollista kirjoittaa ainoastaan silloin, kun tunnistautuminen on tehty käyttäen terveydenhuollon ammattivarmennetta. Verkkoliikenteessä käytetään samantyyppistä vahvaa salausta kuin suomalaisilla verkkopankeilla. Lisäksi tietokantojen kaksinkertaisen, päivittäisen varmuuskopioinnin ansiosta asiakkaiden tiedot pysyvät aina tallessa.

Mitä ovat Kanta-palvelut?

Resepti-palvelu, Lääketietokanta, Potilastiedon arkisto ja Tiedonhallintapalvelu sekä Omakanta ovat uusia suomalaisia julkisia palveluja, joita koordinoi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Palveluja kutsutaan Kanta-palveluiksi. Ne muodostavat lainsäädäntöön perustuvan ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, joka tulee kansalaisten, terveydenhuollon ja apteekkien käyttöön.

Lue lisää aiheesta THL:n Kanta-sivuilta »

KIINNOSTUITKO DOMACARESTA? TARVITSEKO LISÄTIETOJA?
ASIAKASPALVELUMME AUTTAA

Voit jättää yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme yhdessä DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän esittelystä sekä kerromme kuinka järjestelmä olisi mahdollista räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

  Nimi (pakollinen)

  Yritys (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Toimiala (esim. asumispalvelut, liikkuvat palvelut)

  Lisätietoja (esim. yrityksen asiakasmäärä, henkilöstömäärä jne)

  Miten sait kuulla DomaCaresta?


  Tukiasioissa ja yleisissä tiedusteluissa voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostilla tuki@domacare.fi
  tai soittamalla numeroon 020 7424 090. Muut yhteystietomme löydät täältä »