Kanta-palvelut osana DomaCarea

DomaCarella otat käyttöösi valtakunnalliset
KANTA-PALVELUT

Haluamme olla etulinjassa kehittämässä uusia toiminnallisuuksia ja tarjoamassa asiakkaillemme helpon tavan käyttää Kanta-palveluita osana toiminnanohjausjärjestelmäämme. DomaCare mahdollistaakin vaivattoman reseptien kirjoittamisen, lääketietojen tarkastelun sekä tietojen siirron kansalliseen potilastietojen arkistoon.

Reseptipalvelut käyttöön
DomaCare Medillä

DomaCare Medi on helppokäyttöinen, Kelan hyväksymä reseptijärjestelmä, jonka kautta hoitajat voivat pyytää reseptiuusintoja potilaille ja lääkärit kirjoittaa sähköisiä lääkemääräyksiä.

Kirjautuminen DomaCare Medi -järjestelmään tapahtuu vahvalla tunnistusmenetelmällä. Käytössä olevat tunnistautumistavat ovat matkapuhelinoperaattorin toimittama mobiilivarmenne ja terveydenhuollon ammattivarmenne (toimikortti). Lääkemääräyksiä on mahdollista kirjoittaa ainoastaan silloin, kun tunnistus on tehty käyttäen terveydenhuollon ammattivarmennetta.

Järjestelmä on tehty noudattaen samoja tietoturva- ja salausstandardeja joita suomalaiset verkkopankitkin käyttävät. Lisäksi tietokantojen kaksinkertaisen, päivittäisen varmuuskopioinnin ansiosta asiakkaiden tiedot pysyvät aina tallessa.

DomaCaressa kerätyn tiedon siirto vaivattomasti Potilastiedon arkistoon

DomaCare mahdollistaa myös tietojen siirron suoraan valtakunnalliseen Potilastiedon arkistoon. Potilastietojen arkisto tarjoaa kansalaisille mahdollisuuden tarkastella omia potilastietojaan tietokoneeltaan vaivattomasti, ajasta ja paikasta riippumatta.

Mitä ovat Kanta-palvelut?

Resepti-palvelu, Lääketietokanta, Potilastiedon arkisto ja Tiedonhallintapalvelu sekä Omakanta ovat uusia suomalaisia julkisia palveluja, joita koordinoi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Palveluja kutsutaan Kanta-palveluiksi. Ne muodostavat lainsäädäntöön perustuvan ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, joka tulee kansalaisten, terveydenhuollon ja apteekkien käyttöön.

Lue lisää aiheesta THL:n Kanta-sivuilta »

KIINNOSTUITKO DOMACARESTA? TARVITSEKO LISÄTIETOJA?
ASIAKASPALVELUMME AUTTAA

Voit jättää yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme yhdessä DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän esittelystä sekä kerromme kuinka järjestelmä olisi mahdollista räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Nimi (pakollinen)

Yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Toimiala (esim. asumispalvelut, liikkuvat palvelut)

Lisätietoja (esim. yrityksen asiakasmäärä, henkilöstömäärä jne)

Miten sait kuulla DomaCaresta?


Tukiasioissa ja yleisissä tiedusteluissa voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostilla tuki@domacare.fi
tai soittamalla numeroon 020 7424 090. Muut yhteystietomme löydät täältä »