Huolenpito Helena Oy

DomaCare kasvun tukena

Turkulainen Huolenpito Helena Oy tarjoaa kotipalveluita ikääntyneille ja vammaisille jo kohta 20 vuoden kokemuksella. Palveluita on tarjolla monipuolisesti kodin siistimisestä kotisairaanhoitoon ja videoyhteydellä toimiviin etälääkärin palveluihin. Toiminta kasvaa tasaista tahtia ja yritys on laajentanut toimintaansa Poriin ja Jyväskylään. DomaCare otettiin käyttöön Huolepito Helenassa 2015 syksyllä ja käytössä olevia ominaisuuksia on laajennettu yrityksen kasvun myötä.

Huoleton käyttöönotto ja helppo käyttäminen

Pienen yrityksen arjessa uuden järjestelmän käyttöönotto on aina suuri haaste, sillä ylimääräistä aikaa ei päivittäisessä toiminnassa mukana olevilla yrittäjillä juurikaan ole. Invian Oy:llä huolettomaan käyttöönottoon kuuluu, että yrityksen on mahdollista tarkastella omia käytänteitään ja kehittää niitä yhdessä DomaCaren kehitystiimin kanssa. Tämän perusteella järjestelmä räätälöidään vastaamaan yrityksen yksilöllisiä tarpeita.

Huolenpito Helena Oy:ssa ollaan sitä mieltä, että DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän hankinta on ollut kannattava sijoitus. – DomaCare-järjestelmä on kaiken toimintamme perusta. Sen kautta pyörivät niin asiakaskäynnit kuin laskutuskin, sekä paljon muuta. DomaCaren käyttöönotto on automatisoinut ja tehostanut yrityksen päivittäisiä rutiineita, mikä on tarkoittanut enemmän aikaa asiakkaille ja uusia mahdollisuuksia toiminnan laajentamiselle, toteaa yksikönpäällikkö Sari Kantonen tyytyväisenä.

– Mobiilisovelluksen käyttäminen on joustavaa ja kätevää. Lisäksi käytön oppiminen käy sujuvasti vieriohjauksessa ja niinpä uudet työntekijät ja keikkalaiset ovatkin saaneet järjestelmän näppärästi haltuun, Kantonen lisää.

DomaCare PSOP:lla tehokkuutta arkeen

Kuntien myöntämiä palveluseteleitä käytetään tänä päivänä yhä enemmän vanhusten ja vammaisten kotihoitopalveluiden laskutuksessa. Invian Oy on tuonut markkinoille ensimmäisenä palvelusetelien käyttöä helpottamaan DomaCare PSOP-integraation Kuntien Tieran ylläpitämään valtakunnalliseen Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmään. Tämän ansiosta PSOP:n käyttö sulautuu täydellisesti osaksi DomaCaren käyttöä ja palvelusetelit lähetetään laskutuksen yhteydessä automaattisesti PSOP-palveluun. Huolenpito Helena Oy oli yksi ensimmäisiä ominaisuuden käyttöön ottaneita yrityksiä ja kokemukset siitä ovat olleet todella positiiviset.

– PSOP-ominaisuuden myötä käsin tehtävän työn määrä on vähentynyt huomattavasti, Kantonen iloitsee. – Ennen tekijältä saattoi kulua koko viikonloppu asiakkaidemme PSOP-palvelusetelitietojen syöttämiseen parastapalvelua.fi-sivulle. Nyt aikaa jää enemmän muuhunkin.

Käyttöönoton yhteydessä DomaCare integroitiin toimimaan yhdessä Huolenpito Helenan käytössä oleva Procountor-taloushallinnonohjelma kanssa, jolloin kaikki laskut kirjanpitotietoineen saatiin siirtymään järjestelmien välillä automaattisesti.

– Pääsimme kertaheitolla eroon exceleistä ja muista käsin ylläpidettävien listojen käytöstä, kehaisee Kantonen.

Lisätietoja Huolenpito Helena Oy:n siirtymisestä DomaCareen antaa mielellään:

Ilkka Jussila, toimitusjohtaja, Invian Oy
050 530 0033 / ilkka.jussila@invian.fi

Huolenpito Helena on tarjonnut laadukkaita kotipalveluita ikääntyneille ja vammaisille jo vuodesta 1999.

  • Henkilöstömäärä: n.20
  • Toimipaikat: Turku, Pori ja Jyväskylä
  • Palvelukielet: Suomi, ruotsi ja englanti