Huolenpito Helena Oy

Huolenpito Helena Oy tehostaa
toimintaansa DomaCaren avulla

Turkulainen Huolenpito Helena Oy on tarjonnut monipuolisia kotipalveluita ikääntyneille ja vammaisille jo yli 15 vuoden kokemuksella. Toiminta on kasvanut tasaista tahtia ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä kymmenkunta henkilöä vakituisesti. Kasvu on tuonut mukanaan uusia tarpeita ja DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton myötä yrityksessä on astuttu nyt uuden aikakauden kynnykselle.

Huoleton käyttöönotto

Pienen yrityksen arjessa uuden järjestelmän käyttöönotto on aina suuri haaste, sillä ylimääräistä aikaa ei päivittäisessä toiminnassa mukana olevilla yrittäjillä juurikaan ole. Huolenpito Helena Oy:ssa ollaan sitä mieltä, että DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän hankinta on ollut kannattava sijoitus.

– DomaCaren käyttöönotto on automatisoinut ja tehostanut yrityksen päivittäisiä rutiineita, mikä on tarkoittanut enemmän aikaa asiakkaille ja uusia mahdollisuuksia toiminnan laajentamiselle, toteaa yksikönpäällikkö Sari Kantonen Huolenpito Helena Oy:sta.

Invian Oy:llä huolettomaan käyttöönottoon kuuluu, että yrityksen on mahdollista tarkastella omia käytänteitään ja kehittää niitä yhdessä DomaCare-kehitystiimin kanssa. DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän avulla yritys voi automatisoida tehokkaasti niin hoitajien työpäivät kuin laskutuksenkin ja mobiilisovelluksen avulla päivittäisen kirjaamisen voi helposti tehdä kännykällä tai tabletilla jo asiakkaan luona, mikä takaa hoitajille aina ajantasaisen tiedon. Huolenpito Helenalla oltiin myös tulevaisuutta ja kasvua silmällä pitäen kiinnostuneita DomaCare-mobiilisovellukseen saatavilla olevasta työvuorojen optimointi-ominaisuudesta.

Huolenpito Helena on tarjonnut laadukkaita kotipalveluita ikääntyneille ja vammaisille jo vuodesta 1999.

  • Henkilöstömäärä: 10
  • Toimipaikka: Turku
  • Palvelukielet: Suomi, ruotsi ja englanti

– Vielä pienestä työntekijämäärästä johtuen sitä ei koettu tarpeelliseksi, mutta onneksi DomaCareen on mahdollista lisätä uusia ominaisuuksia nopeastikin tarpeiden muuttuessa, tuumaa Kantonen.

Sujuvaa yhteistyötä

Invian Oy on matalan organisaatiorakenteen ja ketterän kehitystiimin omaava ohjelmistotalo, jonka DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmää on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa aivan alusta lähtien. Tällaisena läheisenä kumppanina Invianin halutaan pysyvän tulevaisuudessakin.

– On tärkeää, että pidämme kynnyksen mahdollisimman matalana ja asiakasta kuunnellaan sekä autetaan tilanteessa kuin tilanteessa. Yhteistyössä on voimaa, kiteyttää Invian Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Jussila.

Huolenpito Helenassa tämä on jo itse saatu todeta moneen otteeseen, vaikka takana on vasta lyhyt yhteinen historia.

– Aivan alusta asti yhteistyömme Invian Oy:n kanssa on sujunut todella vaivattomasti ja DomaCaren käyttöönottoon olemme saaneet kaiken tarvitsemamme tuen, kiittelee Kantonen vielä.

DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmä mukautuu vastaamaan käyttäjiensä tarpeita oli kyseessä sitten pieni kymmenen hengen tai suuri monien yksiköiden yritys. Modulaarisuutensa vuoksi uusia toiminnallisuuksia on helppo ottaa käyttöön yrityksen kasvaessa ja tarpeiden muuttuessa. Liitynnät muihin järjestelmiin sekä yrityksen toiminnan kannalta tärkeät lomakkeet tehdään vastaamaan kunkin yrityksen tarpeita. Invian Oy:n toimintaa ohjaava motto kuuluukin, että jokainen DomaCare-käyttäjä on yhtä tärkeä.

DomaCare PSOP:lla tehokkuutta arkeen

Kuntien käyttämät palvelusetelit ovat tänä päivänä olennainen tapa vanhusten ja vammaisten kotihoitopalveluiden laskutuksessa. Invian Oy on tuonut markkinoille ensimmäisenä palvelusetelien käyttöä helpottamaan DomaCare PSOP-integraation Kuntien Tieran ylläpitämään valtakunnalliseen Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmään, minkä ansiosta PSOP:n käyttö sulautuu täydellisesti osaksi DomaCaren käyttöä ja palvelusetelit lähetetään laskutuksen yhteydessä automaattisesti PSOP-palveluun. Huolenpito Helena Oy on nyt ottanut DomaCaren PSOP-ominaisuuden aivan ensimmäisenä käyttöönsä ja kokemukset siitä ovat olleet todella lupaavia.

– Erityisen tyytyväinen olen ollut DomaCaren PSOP-ominaisuuteen, jonka myötä käsin tehtävän työn määrä on vähentynyt huomattavasti, iloitsee Huolenpito Helenan taloushallintovastaava ja osakas Paula Tättilä.

– Ennen saatoin käyttää koko viikonlopun asiakkaidemme PSOP-palvelusetelitietojen syöttämiseen parastapalvelua.fi-sivulle. Nyt aikaa jää enemmän perheellekin.

Käyttöönoton yhteydessä DomaCare integroitiin toimimaan yhdessä Huolenpito Helenan käytössä oleva Procountor-taloushallinnonohjelma kanssa, jolloin kaikki laskut kirjanpitotietoineen saatiin siirtymään järjestelmien välillä automaattisesti.

– Pääsimme kertaheitolla eroon exceleistä ja muista käsin ylläpidettävien listojen käytöstä, kehaisee todella tyytyväiseltä vaikuttava Tättilä.

Lisätietoja Huolenpito Helena Oy:n siirtymisestä DomaCareen antaa mielellään:

Ilkka Jussila, toimitusjohtaja, Invian Oy
050 530 0033 / ilkka.jussila@invian.fi