Aamusta Iltaan Palvelut Oy

DOMACARESTA APUA MYÖS PIENEN YRITYKSEN TOIMINNAN TEHOSTAMISEKSI

Aamusta Iltaan Palvelut Oy on hyvässä kasvuvireessä oleva keuruulainen hoivapalveluiden tuottaja, joka työllistää noin kymmenisen hoito- ja sosiaalialan ammattilaista. Yritys tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ja yksilöllisesti suunniteltuja kotipalveluita aina vaativasta terveydestä huolehtimisesta aivan perinteiseen kodinhoitoon.

DomaCare on toiminut Aamusta Iltaan Palvelut Oyn asiakastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmänä vuoden 2015 marraskuusta lähtien. Invian Oyn kehittämä DomaCare valikoitui yrityksen käyttöön tarjouskilpailun perusteella, jossa hinnan lisäksi vertailtiin toiminnanohjausjärjestelmien tarjoamia ominaisuuksia.

– Havaitsimme DomaCaren omiin tarpeisiimme kaikista kattavimmaksi ja myös edullisimmaksi, toteaa yrittäjä Jukka Lappi.

Kattava ja helppo oppia

DomaCare on tuonut yrityksen arkeen viimeisen parin vuoden aikana useita kaivattuja uudistuksia ja tehostanut toimintaa monin tavoin. Käyttöönoton lisäksi uusien käyttäjien perehdyttäminen DomaCare Mobiilin käyttöön on sujunut alusta asti ongelmitta.

– Kaikki työntekijämme omaksuivat uuden järjestelmän käytön parissa viikossa, muistelee Lappi. – Esimerkiksi yksi työntekijöistämme ei ollut käyttänyt koskaan ennen älypuhelinta ja eikä uskonut enää oppivansa sitä käyttämään, mutta toisin kävi. Parissa viikossa hän osasi hakea DomaCaren mobiilisovelluksella asiakkaiden tietoja siinä missä kuka tahansa muukin. Lisäksi viime kesän kesätyöntekijät saatiin perehdytettyä DomaCaren käyttöön vain puolen tunnin opastuksella.

Toiminnanohjauksen digitalisoiminen DomaCaren avulla on vähentänyt papereiden määrää ja lopettanut erilaisten exceleiden pyörittämisen. Samalla kaikki asiakastieto löytyy nyt yhdestä paikasta ja on mobiilisovelluksen avulla aina hoitajien saatavilla siellä missä tietoa eniten tarvitaan.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä DomaCareen, niin asiakkaat, omaiset kuin meidän työntekijätkin. Toiminta on tehostunut ja luotettavuus kasvanut. DomaCarea on ollut hyvä käyttää, Jukka Lappi toteaa.

Laskutuksen tehostaminen

DomaCare pitää sisällään Suomen kattavimman ja hoiva-alan erityistarpeet huomioon ottavan laskutusosion, joka haluttiin samantien käyttöön myös Aamusta Iltaan Palvelut Oylle. Aiemmin yrityksen laskutusta oli pyöritetty käsipelillä ja monenlaisten excel-taulukkojen avulla.

– Lupaukset ovat pitäneet, hymähtää Jukka Lappi. – Laskutuksen tekemiseen menee nykyään DomaCarella tunnin verran kuukaudessa, kun ennen siihen saattoi kulua kokonainen työviikko. Laskutus on todella tehostunut!

DomaCaren PSOP-integraation (kotihoidon palvelusetelit / parastapalvelua.fi) käyttöä kiittelee Lappin mukaan myös Keuruun kaupunki. Palvelusetelitapahtumiin liittyvät raportit, tiedot ja ajat ovat löytyneet DomaCaren myötä aina helposti ja ajantasaisesti, kun niitä on ollut tarvetta selvitellä. Yrittäjän kannalta PSOP-integraatio on poistanut paljon käsin tehtäviä työvaiheita, kun palvelusetelilaskutus siirtyy automaattisesti parastapalvelua.fi-sivustolle.

Sopii erinomaisesti myös pienelle yritykselle

Oli kyseessä pieni tai iso yritys niin DomaCare mukautuu aina yrityksen tarpeisiin. Ominaisuuksia voidaan ottaa käyttöön oman kasvun myötä lisää ja kustannukset ovat pitkälti sitoutettu yrityksen kokoon.

– Vaikka DomaCare on ominaisuuksiltaan laaja niin se on sopinut todella hyvin meidänkin kokoiselle, noin 10 työntekijän ja 30 asiakkaan yritykselle, kertoo Lappi. – DomaCaren avulla toiminta on tehostunut. Esimerkiksi päivittäisraportointia on erittäin helppo tehdä varsinaisen työn ohessa ilman lisävaivaa.

Jukka Lappi kiittää myös DomaCaren avuliasta ja erittäin matalan kynnyksen asiakaspalvelua, josta on saanut aina tukea kaikkiin matkalla ilmenneisiin haasteisiin niin puhelimella kuin sähköpostitsekin.

– Ongelmia ei ole tarvinnut koskaan yksin murehtia ja ratkaisu on löytynyt joka kerta.

Lisätietoja antaa:

Ilkka Jussila, toimitusjohtaja, Invian Oy
050 530 0033 / ilkka.jussila@invian.fi

Lue lisää DomaCaren ominaisuuksista:

Aamusta Iltaan Palvelut Oy on erikoistunut ihmisten auttamiseen ja hoivaan heidän omassa kotiympäristössään.

  • Keuruulainen kotihoitoyritys
  • Noin 10 työntekijää
  • Käyttänyt DomaCarea vuodesta 2015 lähtien