Palse

DomaCaren avulla automatisoit yrityksesi
palvelusetelilaskutuksen

DomaCaren kehitystiimillä on laaja kokemus erilaisten integraatioiden rakentamisesta ja niiden kehittämisestä yhdessä järjestelmien tuottajien sekä asiakkaidemme kanssa. Julkaisimme ensimmäisenä toiminnanohjausjärjestelmänä integraation PSOP-palvelusetelijärjestelmään ja nyt laajennamme palvelusetelitapahtumien automaattista siirtoa Vaana- ja Palse-järjestelmiin ensimmäisenä Suomessa.

Palse-integraatio

Helsinki ja useat muut kunnat ovat valinneet palvelusetelijärjestelmäkseen Palsen. Koska haluamme tarjota ensimmäisenä Suomessa asiakkaillemme mahdollisuuden käyttää Palsea helposti ja vaivattomasti niin rakennamme tällä hetkellä DomaCareen Palse-integraatiota, joka mahdollistaa palvelusetelien automaattisen viemisen DomaCaresta Palse-järjestelmään.

Vaana-integraatio

Vaana on laajalti koko maassa käytössä oleva palvelusetelijärjestelmä (mm. Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä käyttää vain Vaana-palvelusetelijärjestelmää). DomaCaren Vaana-integraatio mahdollistaa palvelusetelien automaattisen viennin DomaCaresta Vaana-järjestelmään ilman tietojen käsin siirtoa.

PSOP-integraatio

DomaCaren PSOP-integraatio helpottaa ja nopeuttaa palvelusetelien laskutusta sillä käsin tehtävä palvelusetelien syöttäminen siirtyy menneisyyteen. Tämä pienentää työmäärää ja tiedonsiirron varmuus nousee merkittävästi. Hoida PSOP-laskutus yhdellä napin painalluksella muun laskutuksen yhteydessä.

HUOM. Vain kotihoidon PSOP

PSOP-rajapinta tukee tällä hetkellä ainoastaan liikkuvan palvelun piirissä olevia (tuntipohjaisia) palveluseteleitä. Asumispalveluiden (vuorokausipohjaisten) palveluseteleiden saattamiseksi järjestelmän piiriin suosittelemmekin, että otatte yhteyttä oman kuntanne PSOP-vastaavaan asian viemiseksi eteenpäin.

Tällä hetkellä Digian tarjoama PSOP-rajapinta ei tue vuorokausipohjaisia palveluseteleitä.

KIINNOSTUITKO DOMACARESTA? TARVITSEKO LISÄTIETOJA?
ASIAKASPALVELUMME AUTTAA

Voit jättää yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme yhdessä DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän esittelystä sekä kerromme kuinka järjestelmä olisi mahdollista räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

  Nimi (pakollinen)

  Yritys (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Toimiala (esim. asumispalvelut, liikkuvat palvelut)

  Lisätietoja (esim. yrityksen asiakasmäärä, henkilöstömäärä jne)

  Miten sait kuulla DomaCaresta?


  Tukiasioissa ja yleisissä tiedusteluissa voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostilla tuki@domacare.fi
  tai soittamalla numeroon 020 7424 090. Muut yhteystietomme löydät täältä »