DomaCare eResepti

DomaCare Medi: Uusi
vaivaton eReseptipalvelu

Invian Oy:n kehittämä DomaCare Medi on helppokäyttöinen sekä Kelan hyväksymä eReseptijärjestelmä, jonka kautta hoitajat voivat pyytää reseptiuusintoja potilaille ja lääkärit kirjoittaa sähköisiä lääkemääräyksiä. DomaCare Medi toimii laitteesta riippumatta, niin tietokoneella kuin mobiilissa, aina salatun yhteyden kautta ja kirjautuminen tapahtuu vahvan, kaksinkertaisen tunnistautumisen avulla.

DomaCare Medi on Kelan hyväksymä eReseptijärjestelmä ja sen kautta on pääsy Kelan ylläpitämiin KanTa-palvelimiin.

Vahva tunnistautuminen kirjauduttaessa

Tunnistautuminen DomaCare Medi -järjestelmään tapahtuu vahvalla tunnistusmenetelmällä. Käytössä olevat tunnistautumistavat ovat matkapuhelinoperaattorin toimittama mobiilivarmenne ja terveydenhuollon ammattivarmenne (toimikortti). Lääkemääräyksiä on mahdollista kirjoittaa ainoastaan silloin, kun tunnistus on tehty käyttäen terveydenhuollon ammattivarmennetta.

Turvallinen järjestelmä käyttää

DomaCare Medi on rakennettu täyttämään vaativimmatkin turvallisuuskriteerit ja onkin läpäissyt Luokka A:n tietojärjestelmiltä vaaditun tietoturva- ja vaatimuksenmukaisuusauditoinnin. Järjestelmä on tehty noudattaen samoja tietoturva- ja salausstandardeja joita suomalaiset verkkopankitkin käyttävät tällä hetkellä. Tietokantojen kaksinkertaisen, päivittäisen varmuuskopioinnin ansiosta asiakkaiden tiedot pysyvät aina tallessa.

KanTa-palveluissa käytettävä tietojärjestelmä, DomaCare Medi on läpäissyt Luokka A:n tietojärjestelmille vaaditun tietoturva- ja vaatimuksenmukaisuusauditoinnin.

DomaCare Medin asiakastietokanta ja sovelluspalvelin sijaitsevat UpCloud Oy:n ylläpitämässä palvelinhotellissa Helsingissä. Kaikki palvelinlaitteet ovat Suomessa eikä asiakastietoja siirretä missään vaiheessa Suomen ulkopuolelle.

UpCloud Oy on johtava palvelininfrastruktuuriratkaisujen toimittaja Suomessa, joka on tarjonnut palvelinkapasiteettiä esimerkiksi Kansalaisaloite.fi -palveluun ja muihin valtionhallinnon palveluihin. UpCloudin palvelimet sijaitsevat KATAKRI-sertifioidussa palo- ja murtosuojatussa palvelintilassa.

Yhdessä tai erikseen

DomaCare Medi -eReseptipalvelua voit käyttää niin yksinään kuin toiminnanohjausjärjestelmän kanssa. Palvelun yhdistäminen DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän kanssa mahdollistaa tietojen vaihdon automaattisesti järjestelmien välillä, jolloin eReseptipalveluun voidaan tuoda DomaCaresta esimerkiksi henkilötietoja ja vastaavasti DomaCare Medistä siirtää halutut tiedot toiminnanohjausjärjestelmän käytettäväksi.

KIINNOSTUITKO?

Kysy lisää DomaCaren Medistä tai pyydä henkilökohtainen esittely sähköpostilla info@invian.fi tai soittamalla numeroon 020 7424 090. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön täällä.

Lue DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän monipuolisista ominaisuuksista täältä »

DomaCare Medi on helppo ja turvallinen eReseptijärjestelmä.

  • Laiteriippumaton
  • Kelan hyväksymä
  • Yhteys KanTa-palvelimiin
  • Salatut tietoliikenneyhteydet
  • Vahva tunnistautuminen kirjauduttaessa
  • Turvallinen tietojen säilytys

Huom. DomaCare Medi ei ole täysipainoinen potilastietojärjestelmä, mutta se voidaan integroida tarvittaessa minkä tahansa yrityksenne käytössä olevan potilastietojärjestelmän kanssa.