Ajankohtaista

NY-ODL valitsi DomaCaren

12.4.2021 | Ajankohtaista

Nuorten Ystävät Oy:n ja Oulun Diakonissalaitoksen Säätiön sr. liiketoimintayhtiöiden yhdistymisen tuloksena syntynyt uusi yhtiö NY-ODL Oy on yksi Suomen suurimmista kotimaisesti omistetuista sosiaalialan yrityksistä. Uuden yhtiön perustehtävä on tuottaa vaikuttavia sosiaalipalveluja tukea tarvitseville lapsille, nuorille, perheille, vammaisille ja ikääntyneille.

Uusi yhtiö on halunnut käyttöönsä parhaat tietojärjestelmät ja onkin nostanut oman henkilöstönsä keskeiseen rooliin valintaprosessissa.

– Meillä asioita tehdään yhdessä. Rakennamme yhdessä työntekijöiden kanssa meille jokaiselle parasta mahdollista työpaikkaa, ja siksi jokaisessa yhdistymisen vaiheessa henkilöstön ääntä kuunnellaan tarkasti. Asiakastietojärjestelmän valinta on ollut järjestelmävalinnoista keskeisin. Työntekijämme valitsivat NY-ODL Oy:n asiakastietojärjestelmäksi Invian Oy:n DomaCaren, toimitusjohtaja Tiina Haanpää kertoo.

– NY-ODL on erittäin merkittävä uusi asiakkuus meille ja olemme iloisia erityisesti tavasta, jolla järjestelmä valittiin. DomaCarea on aina kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa ja NY-ODL tuo isona, monipuolisena organisaationa mukanaan paljon mielenkiintoista ja uutta tuotekehityksenkin saralle. Samalla pääsemme yhdessä miettimään parhaita mahdollisia prosesseja arjen hoitotyön helpottamiseksi järjestelmän näkökulmasta, Invian Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Jussila sanoo.

DomaCare räätälöidään yhtiön tarpeita vastaavaksi ja se integroidaan muun muassa talousjärjestelmiin ja Kanta-palveluihin. Lisäksi työntekijät saavat käyttöönsä mobiilisovelluksen, joka helpottaa työskentelyä yksiköissä ja liikkuvassa työssä.

Uuden järjestelmän käyttöönotto on aina iso ja monivaiheinen prosessi. Yli 15 vuoden ammattitaidolla Invian Oy kulkeen asiakkaan rinnalla tiiviisti läpi koko prosessin aina suunnitteluvaiheesta itse käyttöönottoon ja järjestelmän kouluttamiseen.

Palaa ajankohtaisiin »