DomaCare

Sosiaali- ja hoiva-alan monipuoliseen
ja helppokäyttöiseen toiminnanohjaukseen

DomaCare

RAI-toimintakyvyn arviointi
mukana arjen hoitotyössä

Sujuvaa asiakastietojen hallintaa

Lue lisää

Kattava ja automatisoitu laskutus

Lue lisää

Selkeä ja tyylikäs mobiilijärjestelmä

Lue lisää

Yhteenvedot toiminnan tehostamiseksi

Lue lisää

Miksi DomaCare?

Monipuolinen ja joustava asiakastietojen hallinta

Kaikki asiakasta koskevat tiedot aina asianomaisten saatavilla

Laskutuksen automatisointi

Alan monipuolisimmat toiminnallisuudet. Liityntä yleisimpiin talousjärjestelmiin.

Työyhteisön tiedonkulun tehostaminen

Aina yhtä luotettava ja turvallinen
sisäinen tiedonkulku

Selkeä ja helppo mobiilijärjestelmä

Tehostaa liikkuvan työn raportointia ja seurantaa

Hyödylliset tilastot
ja raportointi

Mm. käyttöasteet joka
aamu sähköpostiin

Yksilöllinen räätälöinti
juuri sinun tarpeisiisi

Tarjoamme palveluna toimintaasi
tukevia yksilöintejä

Käytännöllinen extranet-osio omaisia varten

Turvallinen tapa jakaa tietoja
läheisten kanssa

Joustavat liitynnät
eri järjestelmiin

eResepti, PSOP, RAI ja Terveysportti.
Tulossa Kanta ja KanSa.

Turvallista tietojen hallintaa

Asiakasrekisterisi ovat aina varmassa
tallessa turvallisilla palvelimilla

Kenelle DomaCare on suunniteltu?

DomaCare on helppokäyttöinen ja monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti hoito- ja sosiaalialan tarpeisiin. Käyttäjiimme kuuluu erikokoisia toimijoita useilta sosiaalialan sektoreilta. Yksilöitävyys mahdollistaa DomaCaren sovittamisen juuri teidän yrityksenne tarpeita vastaavaksi.

Olemme keränneet joitain esimerkkejä DomaCaren käyttäjistä tälle sivustolle. Oikealla näkyviä kuvia klikkaamalla pääset tutustumaan tarkemmin eräisiin niistä.

Mekin suosittelemme DomaCarea

“DomaCare on ikääntyneiden asumispalveluille erinomaisesti soveltuva toiminnanohjausjärjestelmä. Meille se mahdollistaa esimerkiksi toiminnan tehokkaan seurannan sekä asiakkaidemme yksilöllisen hoivan suunnittelun ja vaikuttavuuden arvioinnin. ”

Johanna Asklöf
liiketoimintajohtaja, Mehiläinen Oy

“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Invian Oy:n kanssa. Asiakaspalvelu on nopeaa ja mutkatonta ja he ovat aina olleet valmiita keksimään ratkaisuja ongelmiimme emmekä ole kertaakaan saaneet kieltävää vastausta kehitysideoillemme.”

Johanna Paavolainen
Liiketoimintajohtaja, Mainio Vire Oy

“Esperi Care Oy kasvaa voimakkaasti ja halusimme käyttöömme toimintaamme mahdollisimman tehokkaasti tukevan järjestelmän. ”

Sebastian Knight
Kehitysjohtaja, Esperi Care Oy

“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä DomaCaren meille tuomiin hyötyihin. Käytämme järjestelmää laadukkaan palvelutoimintamme apuvälineenä, mutta myös esimerkiksi laskutuksen automatisoimiseen.”

Jere Metsähonkala
Varatoimitusjohtaja, KVPS Tukena Oy

“Olemme olleet todella tyytyväisiä Invian Oy:n asiakaspalveluun ja järjestelmän toimivuuteen. DomaCareen on tehty toivomamme lisäykset ja se palvelee meitä hoivan lisäksi myös taloushallinnon näkökulmasta.”

Minna Melkko
Vastaava hoitaja, Stella Kotipalvelut Oy

“DomaCare tarjoaa meille parhaat ominaisuudet toiminnan ohjaukseen, asiakaslaskutukseen ja palkkojen maksuun niin kotisiivouksessa kuin kotihoidossakin. DomaCaren mobiilit ratkaisut on helppoja ja nopeita käyttää ja olemme päässeet paperisista listoista kokonaan eroon.”

Aija Jacobsson
Kotihoidon johtaja, Päiväkummun Kotihoito Oy / Päiväkummun kodinhoito Oy

“DomaCaren käyttöönotto on automatisoinut ja tehostanut yrityksen päivittäisiä rutiineita, mikä on tarkoittanut enemmän aikaa asiakkaille ja uusia mahdollisuuksia toiminnan laajentamiselle.”

Selja Ylitalo
Toimitusjohtaja, Huolenpito Helena Oy

Invian kumppaninasi

Oululaisen Invian Oy:n kehittämä DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmä sai alkunsa vuonna 2005, jonka jälkeen se on saavuttanut vahvan aseman osana suomalaista sosiaali- ja hoitoalaa. Tänä päivänä DomaCare on yksi alansa nopeimmin kasvava ja kehittyvä ohjelmistoratkaisu. Päivittäin DomaCarea käyttävät tuhannet tyytyväiset työntekijät ympäri Suomen.

Meille Invianilla on aina ollut tärkeintä tyytyväinen asiakas. Valitsemalla DomaCaren lupaamme sinulle ripeän ja ystävällisen asiakaspalvelun sekä asiakkaan toiveita kuuntelevan ja ennen kaikkea toteuttavan kehitystiimin. Uskomme tuotteeseemme niin syvästi ettemme sitouta asiakkaitamme pitkillä sopimuksilla vaan tarjoamalla aina parasta mahdollista palvelua!

Olemme reilu kumppani, joka tarjoaa selvää lisäarvoa asiakkaidemme päivittäiseen työhön. Tutustu tarkemmin alla esitettyihin asiakaslupauksiimme joihin yrityksen lisäksi jokainen työntekijämme on henkilökohtaisesti sitoutunut.

“Tärkein syy suosioomme on varmasti se, että olemme kehittäneet ohjelmistoa alusta asti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, eikä kehitystyö ole missään vaiheessa hidastunut”

Ilkka Jussila
toimitusjohtaja, Invian Oy

Ajankohtaista

Tilaa DomaCaren
uutiskirje!

Liittymällä DomaCaren postituslistalle saat ensimmäisenä tietää uusista ominaisuuksista ja päivityksistä sekä tarjolla olevista koulutuksista.
Lue lisää ›

Usein kysyt kysymykset Sosiaalihuollon asiakastiedon arkistosta

Saamme paljon kysymyksiä palveluntarjoajia koskeviin velvoitteisiin. Olemme koonneet tähän vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sen pohjalta mitä asiasta tiedetään nyt.
Lue lisää ›

DomaCare sai parhaimmat arvosanat sosiaalialan järjestelmistä

Kotico Oy:n yrittäjä Ari Vaaranmaa kertoo, miksi heillä päädyttiin DomaCareen, järjestelmän käyttöönottoprosessista, yhteistyöstä ja siitä millä eri tavoin DomaCare hyödyttää Koticolaisten arkea.
Lue lisää ›
Lisää ajankohtaisia
Asiakaslupauksemme

Asiakaslupauksemme

Ripeä ja ystävällinen asiakaspalvelu

Toimintavarma
järjestelmä

Nopea ja jatkuva
kehitys

Asiakaslähtoinen
kehittäminen

Ei sitoutumista
pitkiin sopimuksiin

Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä