Voita liput Soste-risteilylle 4.-5.10.2016

Lähde DomaCare-tiimin kanssa
Soste-risteilylle!

Sosiaali- ja terveysalan vuoden huipputapaaminen on täällä taas! SOSTE-risteily järjestetään 4.-5.10.2016 Tallinkin Baltic Queen -laivalla, josta löytyy todella monipuolinen ohjelmakattaus sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Tapahtuma koostuu erilaisista koulutuksista, luennoista, työpajoista ja tietoiskuista. Laivalla voit myös helposti verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa sekä kierrellä lukemattomilla alan näytteilleasettajien pisteillä. Löydät myös DomaCare-tiimimme Invianin näyttelypisteeltä.

Nähdään SOSTElla!

Kuva: Tallink Silja

Voita liput itsellesi ja kolmelle
kaverillesi SOSTE-risteilylle!

M/S SOSTE on koulutus- ja verkostoitumisristeily, joka on suunnattu sosiaali- ja terveysjärjestöille sekä yhteistyökumppaneille: niin järjestöille, julkiselle sektorille kuin yksityisille toimijoille. Luvassa on ajankohtaista, laadukasta ja monipuolista ohjelmaa järjestöjä, hyvinvointia ja yhteiskuntaa koskevista aiheista, kohtaamisia ja verkostoitumista sekä tietysti ripaus viihdettä ja virkistäytymistä.

Täyttämällä alla olevan lomakkeen osallistut sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille tarkoitetun SOSTE-risteilyn lippujen arvontaan. Arvomme neljän hengen lippupaketin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille tarkoitetulle SOSTE-risteilylle. Lippupaketti sisältää risteily-/tapahtumaliput neljälle (4) hengelle, buffet-ruokailun ja aamiaisen laivalla sekä majoittumisen yhdessä neljän hengen hyttiin.

Tutustu tarkemmin SOSTE-risteilyn aikatauluihin ja ohjelmaan SOSTEn sivuilla.

Arvonta suoritetaan 2.9.2016 ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Kilpailu on päättynyt! Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Invian Oy SOSTEn pääyhteistyökumppanina

Invian Oy toimii yhtenä SOSTE-risteilyn pääyhteistyökumppaneista ja näymme monella tapaa SOSTE-risteilyn aikana niin näytteilleasettajana kuin tilaisuuksien järjestäjänä.

Tervetuloa DomaCare Afterwork -tilaisuuteen SOSTE-risteilyllä

Invian Oy kutsuu kaikki nykyiset ja tulevat asiakkaat tai muuten vain DomaCaresta kiinnostuneet Afterworkeille. Juomien lisäksi tarjolla vinkkejä ja case-esimerkkejä DomaCaren käytöstä. Tapahtuma järjestetään laivalla 4.10.2016 klo 20:45–21:30 myöhemmin tarkentuvassa paikassa.

Invian Oy järjestää keskustelutilaisuuden teknologiakattaukseen

Tilaisuus järjestetään osana SOSTEn teknologiakattausta otsikolla Yhteistyöllä onnistuneeseen tietojärjestelmän käyttöönottoon. Tilaisuudessa keskustellaan katkeamattoman vuoropuhelun merkityksestä toimitusketjun läpi ja koko ohjelman elinkaaren ajan.

DomaCare-tiimi suosittelee

Yli 200 puheenvuoroa tarjoavat huikean kokonaisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista ja nousta sosiaali- ja terveysalan huipulle. DomaCare-tiimi on mukana SOSTE-risteilyllä keskustelemassa teknologian vaikutuksesta sosiaali- ja terveysalan järjestöjen toimintaan.

Risteilyn koko ohjelmaan voit tutustua SOSTEn sivuilla.

Tässä muutama oma suosituksemme ohjelmatarjonnasta:

Tulevaisuustyöpaja: Millainen on teknologian mahdollistama kestävä hyvinvointi

Yhteiskehittäminen on tulevaisuutta. Tulevaisuustyöpajassa osallistuja saa kokemuksen tulevaisuuteen suuntautuneesta yhteiskehittelystä. Osallistujat luovat yhteisen tulevaisuuskuvan teknologian mahdollistamasta kestävästä hyvinvoinnista: millaisia toimijoita, yhteistyö- ja toimintamalleja sekä innovaatioita siihen tarvitaan. Osallistujat saavat koosteen omaan käyttöönsä työpajan jälkeen.

Helena Launiainen ja Anne Rahikka Miina Sillanpään säätiö. Toteuttaja: SOSTE ja Miina Sillanpään Säätiö.

Terveyden edistämisen tulevaisuus

Ohjelmassa käsitellään terveyden edistämisen tulevaisuutta meillä ja maailmalla.

Puhumassa ja keskustelemassa: konsultti Juha Mikkonen, Maailman terveysjärjestö WHO Euroopan aluetoimisto; johtaja Taru Koivisto, Sosiaali- ja terveysministeriö, Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen osasto; Harri Vertio, LKV.

Onnistumisen eväitä yhteistyöhön

Tiimityössä on voimaa! Toimialojen ja eri yhdistysten keskinäinen hyvin toteutettu tiimityö tuo uutta intoa, tehokkuutta, motivaatiota ja laadukkaampaa tulosta toimintaan. Monessa järjestössä on totuttu työskentelemään yksin tai oman toimialan sisällä, jolloin järjestön osaaminen, verkostot ja resurssit ei ole maksimaalisessa käytössä. Toimialat ylittävä tiimiyhteistyö tehostaa toimintaa, tuo siihen uutta mielenkiintoista sisältöä, laajentaa verkostoiden ja ammattitaidon hyödyntämistä eri projekteihin. Yhteistyössä on voimaa niin liittojen omassa sisäisessä työskentelyssä kuin jäsenyhdistysten omassa ja keskinäisessä työskentelyssäkin. Tiimityö käsittää myös yhteistyön alan muiden yritysten, sponsoreiden ja muiden järjestöjen kanssa.

Toimitusjohtaja Maria Ekroth, Suomen Reumaliitto.