Ilmoittautuminen RAI-koulutuksiin

Ilmoittautuminen RAI LTC -syventävään koulutukseen

Järjestämme syksyllä 2019 vielä yhden ylimääräisen koulutuksen alla olevan aikataulun mukaisesti. Koulutus järjestetään Invian Oy:n Espoon toimistolla (Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo) ja kouluttajana toimii GeroFuture Oy:n Katriina Niemelä (TtM, RAI-erityisasiantuntija).

HUOM. Koulutus järjestetään mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12 kyseisen kurssin ilmoittautumisajan päättyessä.

HUOM. Kurssi järjestetään sovitusti. Tervetuloa koulutukseen! Vielä on muutamia paikkoja vapaana kiinnostuneille. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme ilmoittautuneille sähköpostilla kurssimateriaalin.

PE 15.11.2019 ESPOO (1 koulutus)

RAI LTC (laitoshoidon RAI) -syventäväkoulutus – Tarkoitettu henkilöille, jotka ovat käyttäneet RAI-järjestelmää ja osallistuneet peruskoulutukseen

  • Aika ja paikka: Pe 15.11.2019 klo 10:00–15:00, Espoo
  • Kesto: 5 tuntia (sisältää 45 minuutin omakustanteisen ruokatauon)
  • Hinta: 280 euroa / henkilö (+ alv 24 %)
  • Kohderyhmä: Hoitajat, moniammatillinen tiimi, lähiesimies, asiantuntija tai johtaja (tarkoitettu henkilöille, jotka ovat käyttäneet RAI-järjestelmää ja osallistuneet peruskoulutukseen)
  • Tavoite: Osallistujat oppivat tunnistamaan kuntoutumista edistävät RAI-mittarit ja ymmärtävät niiden sisällön sekä hyödyntämään RAI-kuntoluokitusta ja kuntoutumista edistävästä toiminnasta kertovia mittareita osana hoidon suunnittelua.
  • Sisältö: RAI-mittarit, HAAKu-mittari, RAI-kuntoluokat ja niiden sisältö, kuntoluokkien hyödyntäminen hoidon suunnittelussa.
  • Osallistujat: Maksimissaan 20 henkilöä (HUOM. koulutus järjestetään vain jos kurssille ilmoittautuu vähintään 12 henkilöä)

HUOM. Ilmoittautuminen on sitova ja päättyy sunnuntaina 10.11.2019.

Ilmoittaudu koulutukseen »