Palvelusetelilaskutus

DomaCaren avulla siirrät automaattisesti
kotihoidon palvelusetelit PSOP:hen

DomaCaren PSOP-liityntä pienentää työmäärää ja nostaa tiedonsiirron varmuutta merkittävästi. Laskutusosio muodostaa asiakkaiden omavastuulaskut normaalisti, kun taas PSOP:n suorituksia varten tehdään talousjärjestelmän myyntireskontaan oma laskunsa.

PSOP-laskut ilman käsinsyöttöä parastapalvelua.fi-sivulle

DomaCaren PSOP-integraatio helpottaa ja nopeuttaa palvelusetelien laskutusta sillä käsin tehtävä palvelusetelien syöttäminen siirtyy menneisyyteen. Tämä pienentää työmäärää ja tiedonsiirron varmuus nousee merkittävästi.

Mikä on PSOP-palveluseteli

PSOP-palveluseteli on kunnan myöntämä maksusitoumus, jolla asiakas voi maksaa osan palvelun hinnasta. Esimerkiksi 1500 euroa / kk hoivan osuudesta tai vaikkapa kotihoidossa 20 euroa / tunti arkisin tapahtuvasta kotisairaanhoidosta. Palvelusetelien laskutus kunnilta tapahtuu kuntien palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmän (www.parastapalvelua.fi) kautta.

PSOP yhdellä napin painalluksella

DomaCaren PSOP-integraation avulla palvelusetelilaskutuksen voi hoitaa yhdellä napin painalluksella muun laskutuksen yhteydessä. DomaCaren laskutusosio muodostaa asiakkaiden omavastuulaskut normaalisti, kun taas PSOP:n suorituksia ja kirjanpitoa varten tehdään asiakkaan käyttämän talousjärjestelmän myyntireskontaan oma laskunsa.

Vaivatonta laskutusta

DomaCaren avulla kotihoitoyrityksen laskutus sujuu helposti ja vaivattomasti. Olemme integroineet DomaCaren yli 30 taloushallinnon järjestelmän kanssa, mikä takaa tehokkaan ja nopean laskutusprosessin. DomaCarella voit automatisoida lähes kaikki kuukausittaiset laskutuskäytäntösi.

Lue lisää laskutuksesta täältä »

HUOM. Vain kotihoidon PSOP

PSOP-rajapinta tukee tällä hetkellä ainoastaan liikkuvan palvelun piirissä olevia (tuntipohjaisia) palveluseteleitä. Asumispalveluiden (vuorokausipohjaisten) palveluseteleiden saattamiseksi järjestelmän piiriin suosittelemmekin, että otatte yhteyttä oman kuntanne PSOP-vastaavaan asian viemiseksi eteenpäin.

Tällä hetkellä Digian tarjoama PSOP-rajapinta ei tue vuorokausipohjaisia palveluseteleitä.

KIINNOSTUITKO DOMACARESTA? TARVITSEKO LISÄTIETOJA?
ASIAKASPALVELUMME AUTTAA

Voit jättää yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme yhdessä DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän esittelystä sekä kerromme kuinka järjestelmä olisi mahdollista räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Nimi (pakollinen)

Yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Toimiala (esim. asumispalvelut, liikkuvat palvelut)

Lisätietoja (esim. yrityksen asiakasmäärä, henkilöstömäärä jne)

Miten sait kuulla DomaCaresta?


Tukiasioissa ja yleisissä tiedusteluissa voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostilla tuki@domacare.fi
tai soittamalla numeroon 020 7424 090. Muut yhteystietomme löydät täältä »