Ilmoittautuminen DomaCare
10-vuotta -juhlagaalaan

Kutsu

Tervetuloa perjantaina 17.11.2017 DomaCare-päiville uusiin toimitiloihimme Espoon Leppävaaraan osoitteeseen Hevosenkenkä 3.

Päivän aikana käymme läpi DomaCaren uusia ominaisuuksia ja kerromme teille hiukan tulevaisuuden suunnitelmistamme. Ehdimme myös keskustelemaan kanssanne omista kokemuksistanne ja tarpeistanne sekä saatte loistavan tilaisuuden vaikuttaa tuleviin kehityssuuntiin. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme hyödyntämään päivää myös koulutuksellisiin tarkoituksiin.

Invian Oy perustettiin marraskuussa 2007, joten samalla järjestämme 10-vuotisbileet iltatapahtumana, jonne olette lämpimästi tervetulleet. Iltatapahtuma järjestetään Helsingin keskustassa sijaitsevassa Valkoisessa salissa (Aleksanterinkatu 16). Valkoinen sali on Valter Jungin suunnittelema vuonna 1925 rakennettu suosittu tapahtumapaikka Senaatintorin kupeessa. Illan aikana on tarjolla rentoa seurustelua meidän ja muiden asiakkaidemme kanssa hyvän tarjoilun ja rennon musiikin merkeissä.

Muistathan ilmoittaa iltajuhlaa varten erityisruokavaliosi ja mahdollisen avecisi tulon. Jos olette molemmat saaneet kutsun vain toisen tarvitsee ilmoittautua.

Ystävällisin terveisin,

Ilkka Jussila
toimitusjohtaja
Invian Oy

[wpgform id=’3065′]