Coronaria Hoitoketju Oy

Coronaria Hoitoketju Oy kehittää
toimintamallejaan DomaCaren avulla

Coronaria Hoitoketju Oy ottaa DomaCare -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön valtakunnallisesti. DomaCare on Suomen johtava hoiva- ja sosiaalialan toiminnanohjausjärjestelmä, joka tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia työkaluja yrityksen toiminnan sähköistämiseksi ja tehostamiseksi. Coronaria on kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut yritys, joka työllistää tällä hetkellä yli 2000 henkilöä Suomessa liikevaihdon ollessa noin 150 miljoonaa euroa vuonna 2016.

Oikeat työkalut
toiminnan tehostamiseksi

DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia työkaluja yrityksen toiminnan sähköistämiseksi ja tehostamiseksi. Erityisesti DomaCaren mobiilit ratkaisut tuovat hoitajien arkeen sitä joustoa ja liikkuvuutta jota heidän työssään päivittäin tarvitaan.

– Olemme todella innoissamme DomaCaren käyttöönotosta ja sen tarjoamista uusista mahdollisuuksista. Tarkoituksenamme on kehittää teknologialähtöisesti omaa toimintaamme hoivan laadun sekä taloushallinnon tehostamiseksi. Tähän DomaCare antaa hyvät edellytykset, kertoo ICT Päällikkö Suvi Alatalo Coronarialta.

Hoitotyön tehostamisen lisäksi DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmästä löytyy integraatiot jo yli 30 Suomessa käytössä olevan taloushallinnon järjestelmän kanssa. Uusimpiin laskutusosion ominaisuuksiin kuuluu myös PSOP-integraatio, jonka avulla PSOP-palvelusetelien laskutus voidaan siirtää suoraan sähköisesti – ilman käsin tehtäviä välivaiheita – Kuntien Tieran ylläpitämään valtakunnalliseen Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmään.

Yhteistyöllä on merkitystä

DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmää on kehitetty aivan alusta alkaen yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Heidän toiveensa ja kehitysehdotuksensa ovat ohjanneet DomaCaren Suomen monipuolisimmaksi ja hoiva-alan erityiset käytänteet huomioivaksi ohjelmistoksi. Tämä pitkä ja laaja kehitysyhteistyö takaa edelleen sen, että DomaCare mukautuu vastaamaan käyttäjiensä tarpeita oli kyseessä sitten pieni kymmenen hengen tai suuri monien yksiköiden yritys.

– Jatkuva yhteistyö asiakasyritysten kanssa on meille todella tärkeää, sillä haluamme DomaCaren olevan hoiva- ja sosiaalialan teknologian kärjessä tulevaisuudessakin, toteaa Invian Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Jussila.

– Olemme todella iloisia saadessamme Coronaria Hoitoketjun kaltaisen merkittävän suomalaisen hoiva-alan asiakkaan yhteistyökumppaniksemme kehittymään ja kehittämään hoiva-alan käytänteitä kanssamme!

Coronaria Hoitoketju Oy tarjoaa monipuoliset perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon, palveluasumisen ja kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut.

  • Täysin kotimainen yritys
  • Yli 2000 työntekijää
  • Liikevaihto 150 miljoonaa euroa vuonna 2016