Ajankohtaista

Tule tapaamaan meitä
kevään messuille!

24.4.2018 | Ajankohtaista

Olemme vuoden aikana mukana monenlaisissa sosiaali- ja terveysalan tapahtumissa ympäri Suomen. Tänä keväänä olemme muun muassa Kuopiossa järjestettävällä Digitalisaatio-Soteuttamo -tapahtumassa mukana keskustelemassa teemalla ”Tietojärjestelmien hyödyntäminen sote-alalla” ja valtakunnallisilla TERVE-SOS 2018 -messuilla Hämeenlinnassa yhtenä näytteilleasettajista. Tule vetämään meitä hihasta ja juttelemaan DomaCaren tarjoamista mahdollisuuksista kanssamme!

Soteuttamo, Kuopio 27.4.

Soteuttamo on sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamisen ja kehittämisen työkalupakki. Se tuo tulevaisuuden tekijät niin sote-alalta kuin muiltakin aloilta yhteen edistämään ekosysteemi- ajattelua ja luomaan uudenlaisia kumppanuuksia. Soteuttamot ovat matalankynnyksen tilaisuuksia, jotka on tarkoitettu julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoille.

Tapahtuma: Digitalisaatio-Soteuttamo
Aika: 27.4.2018
Paikka: Savonia Opistotien kampus, Opistotie 2, 70200 Kuopio, A1038 -luentotila

Tutustu tapahtuman ohjelmaan »

Tapahtuman nettisivuille »

TERVE-SOS 2018, Hämeenlinna 8.–9.5.

Hämeenlinnaan kokoontuu 950 päättäjän ja ammattilaisten joukko toukokuussa. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1990 ja se on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä soteväen vuotuisena kohtaamispaikkana. Näyttelyalueella esillä yli 60 alan toimijaa. Tule tutustumaan sote-alan organisaatioiden toimintaan ja uusimpiin palveluihin.

Tapahtuma: TERVE-SOS 2018 -messut
Aika: 8.–9.5.2018
Paikka: Verkatehdas, Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

Tutustu tapahtuman ohjelmaan »

Tapahtuman nettisivuille »

Muut tapahtumat

Löydät kaikki tapahtumat ja koulutukset tapahtumakalenteristamme »

Palaa ajankohtaisiin »