Ajankohtaista

Invian Oy SOSTE-risteilyn
pääyhteistyökumppanina

29.8.2016 | Ajankohtaista

soste_banneri_3

Sosiaali- ja terveysalan vuoden huipputapaaminen on täällä taas! SOSTE-risteily järjestetään 4.-5.10.2016 Tallinkin Baltic Queen -laivalla, josta löytyy todella monipuolinen ohjelmakattaus sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Tapahtuma koostuu erilaisista koulutuksista, luennoista, työpajoista ja tietoiskuista. Laivalla voit myös helposti verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa sekä kierrellä lukemattomilla alan näytteilleasettajien pisteillä. Löydät myös DomaCare-tiimimme Invianin näyttelypisteeltä.

Invian Oy SOSTEn pääyhteistyökumppanina

Invian Oy toimii yhtenä SOSTE-risteilyn pääyhteistyökumppaneista ja näymme monella tapaa SOSTE-risteilyn aikana niin näytteilleasettajana kuin tilaisuuksien järjestäjänä.

Tervetuloa DomaCare Afterwork -tilaisuuteen SOSTE-risteilyllä

Invian Oy kutsuu kaikki nykyiset ja tulevat asiakkaat tai muuten vain DomaCaresta kiinnostuneet Afterworkeille. Juomien lisäksi tarjolla vinkkejä ja case-esimerkkejä DomaCaren käytöstä. Tapahtuma järjestetään laivalla 4.10.2016 klo 20:45–21:30 myöhemmin tarkentuvassa paikassa.

Invian Oy järjestää keskustelutilaisuuden SOSTEn teknologiakattaukseen

Tilaisuus järjestetään osana SOSTEn teknologiakattausta otsikolla Yhteistyöllä onnistuneeseen tietojärjestelmän käyttöönottoon. Tilaisuudessa keskustellaan katkeamattoman vuoropuhelun merkityksestä toimitusketjun läpi ja koko ohjelman elinkaaren ajan.

Monipuolinen ohjelmatarjonta

Yli 200 puheenvuoroa tarjoavat huikean kokonaisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista ja nousta sosiaali- ja terveysalan huipulle. DomaCare-tiimi on mukana SOSTE-risteilyllä keskustelemassa teknologian vaikutuksesta sosiaali- ja terveysalan järjestöjen toimintaan.

Risteilyn koko ohjelmaan voit tutustua SOSTEn sivuilla.

Palaa ajankohtaisiin »