Ajankohtaista

Mehiläinen Hoivapalvelut Oy valitsi DomaCaren

5.1.2016 | Ajankohtaista

logo-mehilainen Mediverkko Hoivapalvelut Oy:n ja Mehiläinen Oy:n yhdistymisen myötä viime marraskuussa syntynyt uusi yritys Mehiläinen Hoivapalvelut Oy valitsi vuodenvaihteessa palvelutalojensa käyttöön Invian Oy:n kehittämän DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmän. Valinnan teki luontevaksi se, että Mediverkko Hoivapalveluissa on oltu jo vuodesta 2009 DomaCaren tyytyväisiä käyttäjiä. Nyt perustettavassa uudessa yhtiössä tulee olemaan noin 1200 asumispalvelun asiakaspaikkaa, mikä tarkoittaa DomaCaren käyttöönottoa koko ikääntyneiden toimialalla.

– DomaCare on ikääntyneiden asumispalveluille erinomaisesti soveltuva toiminnanohjausjärjestelmä. Meille se mahdollistaa esimerkiksi toiminnan tehokkaan seurannan sekä asiakkaidemme yksilöllisen hoivan suunnittelun ja vaikuttavuuden arvioinnin, kiteyttää Johanna Asklöf, Mehiläinen Oy:n liiketoimintajohtaja.

Alan johtava järjestelmä

Nyt DomaCaren käyttäjäksi siirtyvä yli 100-vuotias Mehiläinen on yksi Suomen suurimmista sosiaali- ja hoitoalan yrityksistä. Mehiläisen palvelutarjontaan kuuluvat lääkäri- ja sairaalapalveluiden lisäksi muun muassa ikääntyneiden tehostettu palveluasuminen, mielenterveyskuntoutus ja vammaisten asumispalvelut.

– Olemme todella iloisia uudesta asiakkuudesta. Mehiläinen on yksi Suomen suurimmista hoiva-alan toimijoista ja tämä on hyvä askel meille matkalla kohti markkinajohtajuutta. Muista Suomen suurimmista toimijoista asiakkainamme ovat jo Mainio Vire, Esperi Care ja Mikeva, sanoo Invian Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Jussila.

Vuodesta 2005 lähtien kehitetyllä DomaCarella on vahva ja vakiintunut asema osana suomalaista sosiaali- ja hoiva-alaa, jota käyttävät päivittäin tuhannet tyytyväiset hoiva-alan ammattilaiset.

– Tänä päivänä DomaCare on yksi alansa nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä ohjelmistoratkaisuista, toteaa Jussila.

Liikkuvan työn kasvu

Tämän hetken suurin kasvu tapahtuu hoiva-alalla liikkuvan työn parissa, mikä tarkoittaa sujuvasti toimivien mobiiliratkaisujen merkityksen korostumista yritysten valitessa käyttöönsä erilaisia järjestelmiä.

– On hienoa, että pääsemme Mehiläisen kanssa hyödyntämään kehittämäämme mobiilijärjestelmää osana heidän laadukkaiden hoivapalveluiden toteuttamista. Tarjoamme mielellämme apuamme ja osaamistamme myös uusien toimintaprosessien kehittämisessä, lisää vielä Jussila lopuksi.

Palaa ajankohtaisiin »